O nama

AlbatrosAdria je mlada tvrtka sastavljena od mladog tima stručnih ljudi, snažno motiviranih za nove izazove i tržišno nadmetanje. Osnovani smo 2011. godine s osnovnom djelatnošću proizvodnje i distribucije ultraljubičastih i infracrvenih lampi na području jugoistočne Europe.

Ohrabreni tradicijom i iskustvom, združeno s našom mladošću i znanjem, odlučili smo nastupiti na tržištu s visoko kvalitetnim i sofisticiranim proizvodima, baziranim na ultraljubičastoj i infracrvenoj tehnologiji. Kvalitetu branda AlbatrosAdria prepoznale su mnoge svjetske kompanije, proizvođači strojeva i opreme koji koriste UV i IR tehnologiju tako da smo za mnoge od njih i OEM.

AlbatrosAdria nudi široku lepezu proizvoda čija je primjena različita u različitim granama industrije.

Naše lampe se koriste od grafičke, prehrambene, drvne industrije, građevine do znanstvenih i laboratorijskih istraživanja. U ponudi imamo preko 6000 različitih žarulja. Sve žarulje i njihovi dijelovi proizvedeni su isključivo u Europskoj uniji.

Naša misija je sadržana u tri strateške točke:

Vizija nam je ustrajnošću i predanim radom otvoriti nova radna mjesta i biti vodeći distributer opreme i materijala baziranih na UV (ultraljubičastoj) te IR (infracrvenoj) tehnologiji u ovom dijelu Europe.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, samo isputnite upitnik koji Vam se nalazi na lijevoj strani, a mi ćemo vas se javiti u što kraćem roku. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju.